Kallelse till extrastämma i Backatorps Samfällighet

Datum: 19 september 2023

Tid: 19.00

Plats: Kajutan (Backatorpsskolan)

Styrelsen för Backatorps Samfällighetsförening kallar härmed samtliga medlemmar i Backatorps Samfällighet till extra stämma 19 september 2023, kl.19:00.

Syftet med extrastämman är att ta ställning till styrelsens förslag om att ansöka om finansiering via lån hos Nordea för laddbox-projektet i samtliga radgarage.

Fortsätt läsaKallelse till extrastämma i Backatorps Samfällighet

Informationsblad Nr. 6 2023-06-20

Först av allt ett stort TACK till er alla som kom på vår välbesökta städdag i början av maj och hjälpte till att göra fint i vårt område. Både stora och små jobbade på och både kaffe, saft, bullar och korv tog nästan slut.

Det kom också många medlemmar på den extra stämma som vi hade den 31 maj, med anledning av installation av elbilsladdarna i radgaragen. På stämman godkändes styrelsens förslag om installation av laddboxar, att ta lån samt val leverantör. Styrelsen återkommer med extra informationsblad i augusti med besked om, när installation av laddboxar kommer att påbörjas, samt om när förskottsbetalning kan ske (för de som är intresserade av detta).

Fortsätt läsaInformationsblad Nr. 6 2023-06-20

Kallelse till extrastämma i Backatorps Samfällighet

Datum:31 maj 2023

Tid: 19.00

Plats: Kajutan (Backatorpsskolan)

Styrelsen för Backatorps Samfällighetsförening kallar härmed samtliga medlemmar med radgarage i Backatorps Samfällighet till extra stämma 31 maj 2023 kl. 1900, Kajutan (Backatorpsskolan).

Observera att det endast är medlemmar med radgarage som kallas

Fortsätt läsaKallelse till extrastämma i Backatorps Samfällighet

Informationsblad Nr. 5 2023-05-03

Städdagen:

Välkomna på samfällighetens gemensamma städdag som är den 6 maj med start kl. 10. 00. Vi samlas vid Backatorpet.

På städdagen samlas vi och hjälps åt med olika sysslor. Ni får mer information när vi ses vid start på städdagen. Har ni grenar och sly från er trädgård så har ni möjlighet att lägga det i slyhögar på 4 olika platser i området. Det är de sedvanliga platserna, 2 st. på Båtsman Lustigs gata och 2 st. på Båtsman Rems gata. Observera att ni inte får lägga rötter, bräder eller plank i högarna!

Fortsätt läsaInformationsblad Nr. 5 2023-05-03