Först av allt ett stort TACK till er alla som kom på vår välbesökta städdag i början av maj och hjälpte till att göra fint i vårt område. Både stora och små jobbade på och både kaffe, saft, bullar och korv tog nästan slut.

Det kom också många medlemmar på den extra stämma som vi hade den 31 maj, med anledning av installation av elbilsladdarna i radgaragen. På stämman godkändes styrelsens förslag om installation av laddboxar, att ta lån samt val leverantör. Styrelsen återkommer med extra informationsblad i augusti med besked om, när installation av laddboxar kommer att påbörjas, samt om när förskottsbetalning kan ske (för de som är intresserade av detta).

Antalet bilar i vårt område ökar och det är ofta ont om platser på parkeringarna. Vi ber att ni som bor i villor i möjligaste mån utnyttjar egna parkeringar vid era hus. Tack för visad hänsyn!

Det är redan härlig sommar och många av oss kanske reser bort. Vi i styrelsen vill uppmana till grannsamverkan för att motverka inbrott i våra hus.

Vill du hyra Backatorpet så kan du boka in dig hos Marie Heimersson, marie.heimersson@btorp.se. Den bokningssida som finns på vår hemsida är för tillfället ur funktion. Prisuppgifter kan du däremot hitta på vår hemsida,