Som vi meddelat i ett extra informationsblad så blev den utlysta extrastämman 25 januari, 2022 inställd men framflyttad till den 22 mars 2022, kl. 19 i Kajutan. Orsak att vi ställde in var den allmänna omvärldssituationen dvs. pandemi och risk för smittspridning.

Uppdaterade händelser våren 2022:
Extrastämma gällande projekt elbilsladdning i våra radgarage den 22 mars 2022. kl. 19 i Kajutan/Backatorpsskolan. Kallelse till extra stämman kommer att delas ut i era postlådor ganska snart.
Samfällighetens årsmöte planeras till den 20 april 2022, kl. 19.00. Kajutan/Backatorpsskolan. Motioner till detta skall vara inkomna senast den 1 februari 2022. Motionerna kan läggas i samfällighetens brevlåda uppe vid Backatorpet alt. skickas in till sekreterare monica.kelvered@gmail.com

Styrelsen kan också berätta att den årliga vattenavläsningen har skett och utfallet kommer att skrivas med på Samfällighetens faktura i kvartal 2.

Det är trevligt att vi återigen kan hyra ut vår gemensamhetslokal Backatorpet. Du kan boka in dig hos Josefin Hellsborn Josefin.hellsborn@btorp.se Tel: 0707-22 77 36.

Pris för att hyra Backatorpet är för boende i området Barnkalas 200 kr och Vuxenkalas 350 kr. Du kan också hyra bord och stolar till en kostnad för 150 kr. Kostanden för personer utanför samfälligheten kan ses på samfällighetens hemsida. Nu kan ni också se på vår hemsida när Backatorpet är uppbokat.

På nyårsnatten förekom en hel del fyrverkerier utanför Backatorpet. Tyvärr glömdes en del skräp kvar från fyrverkerilådor mm. Backatorpet ligger vid en lekplats så det är därför viktigt att det inte finns skräp kvarglömt