Styrelsen har tecknat ett nytt, uppgraderat avtal med ComHem.

Alla som har ComHem kommer att få information i brevlådan eller med epost. Det är angeläget att ni läser informationen ni får i er brevlåda!

Det är viktigt att ni ringer ComHem på nummer 0775-171720 för att bekräfta eller ändra era abonnemang. Det gäller även om ni inte har beställt något extra. Om ni inte kontaktar ComHem kommer ni att få betala för mycket för de tv-, bredbands- och telefonitjänster som ni har från ComHem.

ComHem kommer att meddela er hur ni ska kontakta dem och när ni senast måste göra det. De ger också mer information om de nya tjänsterna.

Det nya avtalet gäller från den 1 oktober i år. I avtalet ingår ett basutbud för tv (Tv BAS), ComHem Play och ett bredband på 250 Mbit/s. Uppladdnings-hastigheten är 50 Mbit/s. Telefoni bas ingår i bredbandet, men på samma sätt som nu tillkommer samtalskostnader. Uppgraderar ni till större tv-paket eller snabbare bredband får ni en rabatt på avgiften.

/Styrelsen